Ο κύκλος της επιτυχίας

Οι άνθρωποι της gks έχουν πάθος για την τεχνολογία, η οποία στόχο έχει να βοηθήσει την επιχείρηση σου να αποδώσει γρήγορα και αποτελεσματικά, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα σχεδιασμένα να προσφέρουν λύσεις σε εξειδικευμένες ανάγκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να προσεγγίσεις τους πελάτες σου αλλά και να βελτιώσεις την αποδοτικότητα των ανθρώπων που εργάζονται για εσένα. Οι εφαρμογές της gks βρίσκονται πάντα εκεί που βρίσκεσαι και εσύ. Όλες οι εφαρμογές που συντονίζουν τις λειτουργίες της επιχείρησης σου, βρίσκονται συγκεντρωμένες σε μια και μόνο ψηφιακή “σουίτα” στο cloud. Δεν χρειάζεσαι καμία εγκατάσταση σε κανένα Η/Υ. Απλά μπαίνεις στο ίντερνετ και είσαι έτοιμος να λειτουργήσεις από παντού!

Odoo CMS - μια μεγάλη εικόνα

Προσέλκυσε επισκέπτες στο site σου, στο blog σου από όλα τα μέρη του κόσμου, μέσω μαζικών e-mail, κοινωνικών δικτύων, διαφημίσεων, SMS και άλλους τρόπους.

Οργάνωσε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης σου με εφαρμογές στο cloud για πωλήσεις, POS, τιμολόγηση, λογιστική, αποθήκες, marketing, έργα, παραγωγή κ.α.

Μετάτρεψε τα αδιάφορα κλικ σε εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μέσω συνδρομών ή εταιρικών νέων. Δείξε με τη δυναμική σχεδίαση της ιστοσελίδας σου, ποια είναι η εικόνα της επιχείρηση σου, απάντησε σε απορίες ζωντανά.

Κλείσε την πώληση έχοντας όλες τις πληροφορίες των επαφών της επιχείρησης με τους πελάτες σ΄ένα ενιαίο σύστημα CRM. Στείλε ψηφιακά τις προσφορές και πάρε άμεσα την αποδοχή της παραγγελίας και την είσπραξη.